Rejuvenarea mainilor

Pentru rejuvenarea mainilor injectarea de 1.2 ml pentru fiecare mana de Calciu hidroxiapatita este cea mai eficienta si de durata metoda.
injectarea se face cu canula(vedeti filmul cu interventia de astazi)iar imediat dupa interventie pacienti pot pleca la lucru fara vanatai sau hematoame
IMG_9575https://www.facebook.com/dermahealth.timisoara/


Erbium Glass Fractional Laser la Clinica Derma Health Timisoara

Erbium Glass Fractional Laser

1) Ce este Laserul Fractional Erbium Glass?

2) Laserul Fractional Erbium Glass este un tip de laser blând non-ablativ și totuși eficient. Acesta amelioreaza afectiunile pielii, afectând doar o fracțiune de piele o data, cu mii de coloane laser microscopice dar profund în piele. Pentru fiecare coloană, laserul se axeaza și tratează intensiv, dar lasă intacte țesuturile înconjurătoare. Acest lucru permite pielii să se vindece mult mai rapid pentru a crea un tesut nou, sanatos.

2) Care sunt avantajele acestui tip de laser în comparație cu alte tehnologii de regenerare a pielii?

Deoarece trateaza numai volumul pielii fractional, țesutul sănătos ferit între zonele tratate conține celule viabile care asigura o vindecare mai rapidă. Rezultatul final este comparabil cu tehnologia intensivă tradițională de resurfacing, dar cu timp minim de recuperare, mult mai puține complicații și o rata ridicată de satisfactie.

3) Ce afectiuni pot fi tratate cu Laserul Fractional Erbium Glass?

Laserul Fractional Erbium Glass este excelent pentru tratarea cicatricilor profunde cauzate de acnee, vergeturi, pigmentare incapatanata, inclusiv melasma. Se pot trata, de asemenea, în mod eficient urmele cauzate de soare, ridurile fine si pielea imbatranita, pentru a reda pielii aspectul general mai intinerit.
 
 4) Cum functioneaza Laserul Fractional Erbium Glass?

Se poate aplica o crema anestezica cu 20 de minute înainte de tratament pentru un confort maxim. Procedura cu laser va dura aproximativ 30 de minute pentru toata fata. Majoritatea pacientilor descriu senzatia ca pe niste „intepaturi de ace“. Imediat dupa procedura cu laser se aplica o mască de față răcoritoare impregnata cu antioxidanti si multivitamine pentru rezultate sinergice. In total veti sta in clinica timp de 1 ora.

 5) Există efecte secundare?

Aceasta procedura este una foarte sigura iar reactiile de dupa tratament sunt temporare. Acestea includ o ușoară roșeață, umflături și senzație de cald.

6) Este necesara o îngrijire specială înainte / după tratament?

Trebuie să evitati bronzarea pielii si expunerea excesiva la soare timp de 6 săptămâni înainte de tratament. Mancati cu 1 – 2 ore înainte de tratament. După procedura laser, utilizați protectie solara 50+, mențineti igiena în zonele tratate, evitati sauna, înotul și dușul fierbinte timp de cel puțin 3 zile. Trebuie de asemenea sa evitati bronzul si expunerea directă la soare sau bronzul artificial în timpul perioadei de tratament și cel puțin 6 luni după tratament. Medicul dumneavoastră vă poate prescrie un medicament după procedura pentru a accelera recuperarea.
Erbium Glass Fractional Laser – Derma Health


« Older Entries