Terapia Dracula la Dermahealth – Clinica de Dermatologie din Timisoara

Clinica de dermatologie Dermahealth Timișoara aplică Terapia Dracula un procedeu novator de eliminare a ridurilor superficiale sau profunde, a șanțurilor din piele, a zonelor pigmentate, a porilor dilatați, etc. Practic, se asigură tinerețe fără bătrânețe clienților și pacienților de la această clinică de dermatologie din Timișoara, cel puțin în ceea ce privește aspectul estetic. Prin acest tratament, la care aveți acces printr-un cabinet dermatologic al dr. Ari Skeja, se realizează o refacere pe cale naturală a țesuturilor îmbătrânite și uscate ale pielii, efectul final fiind o piele netedă și fină.

dermatologie-timisoara-dracula

Denumirea de Terapia lui Dracula provine de la principiul de aplicare al acestui tratament dermatologic, care constă în injectarea în țesuturile superficiale a unui compus realizat din sângele propriu al pacientului. Concret, se recoltează sângele, se extrage plasma și se îmbogățește cu vitamine și aminoacizi. Compusul astfel obținut, supus apoi unui proces specific implementat la clinica de dermatologie din Timișoara, se injectează înapoi în pielea pacientului. Se realizează astfel o revitalizare a țesuturilor bazată pe propriile celule stem.

Efectul este miraculos. Toți cei care au profitat de acest tratament de înfrumusețare, au sesizat o schimbare evidentă. Terapia Dracula este agreată de vedete și de cei care vor să rămână tineri, principalele aplicații fiind în zona facială, la ten dar și la mâini sau decolteu. Dar, în Timișoara, la clinica de dermatogie Dermahealth, prin terapia Dracula se pot aplica și tratamente de recuperare a țesuturilor distruse ca urmare a accidentelor, de micșorare vizibilă a cicatricelor. Recomandarea este evidentă, terapia descrisă se aplică nu doar celor care-și doresc un procedeu de înfrumusețare, ci și celor afectați de coliziuni rutiere, pe terenul de sport, la muncă, etc.

La clinica de dermatogie Dermahealth au apelat până acum vedete tv și sportivi nu doar din Timișoara ci și din România sau străinătate. Discreția noastră este vizibilă în acest caz.

Terapia lui Dracula a fost introdusă relativ recent, în Anglia, de către medicul Daniel Sister. Cu aplicații în tehnica medicinii estetice și recuperatorii, în medicina sportivă și stomatologie, acest tratament dermatologic mai este cunoscut și sub denumirile de S3 sau PRP, acronimele de la stimulated self serum, respectiv Platelet Rich Plasma.

La Timișoara, terapia Dracula se folosește cu succes de către dr. Ari Skeja în clinica de dermatologie Dermahealth. Pentru mai multe informații și programare sunteți invitați să folosiți procedeele de contact ale site-ului propriu.


12 comments

 1. Santavan Maria spune:

  Bună ziua as vrea sa va antreb dacă faceți PRP pentru par an clinica dumneavoastră. Telefon 0721469303.Mulțumesc.

  • DermaHealth spune:

   Sigur! PRP pentru alopecie facem de 5 ani de zile la DERMA Health cu rezultate f bune, va asteptam cu drag!In luna Noiembrie PRP la doar 100 de Eur va costa o sedinta.

 2. Carmen spune:

  Buna ziua
  Sunt interesata de marire buze : proceduri si pret
  De asemene pretul pentru terapia “dracula”
  Multumesc

  • DermaHealth spune:

   Buna ziua, pretul pentru marire buze cu Juvederm Ultra 3 – 1 ml este la 250 Euro iar pentru Terapia Dracula sau PRP 150 Eur pret normal, in luna Noiembrie avem oferta cu 100 Eur!

 3. Dorina spune:

  Buna ziua,

  Faceti si tratament PRP pentru gingii?

 4. M. Hatvani katalin spune:

  Buna ziua. Intrebarea mea este : acest tratament cu singe propriu este ficace in cuperoza?
  Multumesc

 5. Nicu spune:

  Buna ziua.
  Am citit pe site-ul dvs. despre tratamentul cu PRP.As dori sa stiu daca se poate interveni si la nivelul scalpului, in locuri unde parul a ramas in faza de puf,pentru ca am facut implant de par iar tratamentul cu plasma ma poate ajuta sa obtin un rezultat foarte bun.
  Daca puteti, va rog sa-mi spuneti pretul pe o sedinta.
  Va multumesc.

  • DermaHealth spune:

   Buna ziua,

   Sigur! PRP-ul este obligatoriu dupa implant de par. La noi se face cu ajutorul unui meso gun de ultima generatie si ca atare nu avem durere in timpul tratamentului, pretul sedintei 100 eur.

   Va asteptam cu drag

 6. Ioana spune:

  Buna ziua!
  Pentru cicatrici postacneice mai vechi de 7 ani se poate face PRP si daca se poate cat este pretul unei sedinte si este nevoie de mai multe sedinte? Multumesc

  • DermaHealth spune:

   Buna ziua, sa poate face PRP dar mai eficient ar fi, avand in vedere ca sunt cicatrici vechi de 7 ani, PRP cu Dermapen sau PRP cu Laser Fractional Co2.
   Despre preturi va rog sa sunati la 0740000044

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *