Despre noi

„Pacientul mulțumit și rezultatele obținute sunt cartea noastră de vizită!”

EXPERIENTA PROFESIONALA

Centrul medical de dermatologie și estetică Derma Health a fost înființat la începutul anului 2012, îmbinând natural cele două ramuri ale medicinii într-o practică unitară.

Dr. Ari Skeja a hotărât să folosească anii anteriori de practică și experiență în domeniu pentru a pune bazele unui centru medical privat.

Conceptul spațiului fizic în care cei doi medici aveau să își desfășoare activitatea a avut la bază dorința de a crea un mediu cald și primitor, în care pacienții să se simtă ca acasă, nu ca într-un spital. Mâna pricepută a celor doi medici și investițiile în preparate și aparatură de ultimă generație au dus în scurt timp la un număr impresionant de clienți fideli, încă din primul an de activitate.

Astăzi, la aproape patru ani de la deschidere, centrul medical este vizitat nu doar de pacienți din Timiș, ci și din alte județe și chiar de peste hotare (Moldova, Austria, Italia sau Germania). De asemenea, am avut plăcerea să cunoaștem și câteva vedete autohtone și nu numai.

Motto-ul nostru este: „Pacientul mulțumit și rezultatele obținute sunt cartea noastră de vizită!”. Pentru a rămâne în continuare competitivi pe o piață foarte aglomerată, vom rămâne la fel de concentrați pe țelul nostru - întâmpinarea nevoilor clienților noștri.


Vă așteptăm cu drag!