< Inapoi

Indepartarea vaselor capilare sau a venelor inestetice

Aparatul de indepartare a vaselor capilare si/sau a venelor inestetice intervine cu succes in urmatoarele situatii:
- Tratarea cuperozei;
- Indepartarea proeminentelor de pe piele, milia, negi, puncte de grasime;
- Indepartarea pistruilor, pete de varsta, arsuri solare, pigmentari;
- Indepartarea vaselor capilare inestetice, tratarea/indepartarea vinisoarelor de sange;
- Tratarea telangiectasiei si angioamelor cires de pe fata, brate, picioare sau de pe corpDermaHealth   Indepartare vase capilare
DermaHealth   Indepartare proeminente
DermaHealth   Indepartare pigmentari


Principiu de functionare

Venele de tip „pânza de paianjen” si venele varicoase afecteaza aproximativ 30%-60% din populatia adulta. Ele apar ca niste vinisoare subtiri de culoare rosie, violet sau albastre, cel mai adesea pe picioare. Câteodata sunt atasate de o alta vena mai mare si albastra numita vena reticulara.

Uneori aceste vene se maresc si se contureaza la suprafata pielii, formând vene varicoase. Genetica este un factor important în aparitia acestor vene inestetice, iar problema se poate agrava odata cu înaintarea în vârsta.

Alti factori care agraveaza situatia venelor de pe picioare sunt sarcina, menopauza, terapia de substitutie hormonala, obezitatea dar si profesiile care necesita timp îndelungat de stat jos.

Descarcarea electrica de inalta frecventa a micropunctelor produce o oscilatie electromagnetica de frecventa ultra inalta de pana la 30MHZ. Osciland de 1000 de ori pe secunda, aceasta transfera energie suprafetei pielii avand ca efect inlaturarea leziunilor si capilarelor. De asemenea fragmenteaza hemoglobina intravasculara in molecule mici care pot fi absorbite in tesutul pielii.

Tratamentul vinisoarelor rosii nu trebuie sa depaseasca 5 minute. Aparatul prezinta un sistem de control digital precis, ceea ce permite proceduri simple si concise, totul permitand o operare usoara si usor de inteles.