Mesooterapia

Mesoterapie cu ace (Mesolift cu Mesogun U225)

Mesoterapia cu ace este, fără îndoială, cea mai naturală metodă de combatere a semnelor de îmbătrânire ale pielii, cum sunt ridurile sau pielea lăsată. Acest tratament presupune injectarea de substanțe benefice, alese în funcție de caracteristicile și nevoile fiecărui pacient. Din varietatea de substanțe nutritive folosite în această terapie, cele mai de succes sunt cocktailurile deja preparate, care conțin aminoacizi, multivitamine, antioxidanți, oligoelemente și o cantitate redusă de acid hialuronic, care are menirea de a stimula sinteza de colagen și elastină, și oferă necesarul de nutrienți pentru o piele sănătoasă, fără riduri accentuate.

Mesogun U225

Principalul motiv pentru care pacienții au ezitat să apeleze la mesoterapie a fost DUREREA. Folosim aici timpul trecut pentru că, odată cu noua tehnologie folosită de clinica noastră, cel mai sofisticat pistol medical numit Mesogun U225, durerea din timpul injectării a dispărut.

Pentru această procedură nu mai este nevoie de aplicarea cremei anestezice care, de altfel, ar diminua efectele benefice ale terapiei prin apariția vasoconstricției.

Câte ședințe sunt necesare?

Pentru rezultate optime, recomandăm o serie de 6 ședințe, cu 3 săptămâni repaus între ele.

Alte aplicații ale pistolului Mesogun

Dispozitivul Mesogun U225 este cel mai avansat produs de acest tip disponibil pe piață în prezent. Aparatul permite reglarea adâncimii de penetrare a acului, reglaj care permite folosirea aparatului într-o varietate de aplicații, în zone diferite ale corpului, de la abdomen și coapse până la țesutul sensibil al feței.

Mesogun U225 poate fi astfel folosit pentru injectarea substanțelor care dizolvă depozitele de grăsime acumulate într-o anumită zonă, pentru celulită, lașcitate cutanată (indiferent de zonă), dar și pentru Terapia lui Dracula (PRP) și pentru tratamente injectabile împotriva căderii părului.