Rejuvenare faciala si corporala LED

  < Inapoi
 • Terapia LED

  Este efectuata cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emitatoare de Lumina).
  Acestea transmit fotoni (toate formele de lumina se compun din fotoni) pana la un nivel de 2-3 cm sub epiderma. Fotonii ajung la nivelul celulelor si determina o reactie fotochimica cu eliberare de enzime active ATP - adenozin trifosfat. ATP stimuleaza metabolismul intracelular.
  La nivelul tesutului adipos (de grasime), aceasta enzima determina o ardere accentuata a grasimilor acumulate în celule.
    aparat rejuvenare faciala

  Beneficii prin Terapie LED si cromoterapie?

  6 min - Rosu – stimuleaza circulatia sangvina, regenenerarea celulelor, arderea grasimilor
  4 min - Verde – activeaza drenajul limfatic prin transformarea limfei din consistenta geloida într-una fluida, liftingul ochilor, diminuarea inflamatiilor, liftingul sanilor, pete, pungi sub ochi, luminozitatea fetei
  2 min - Albastru – analgezic, antiiflamator, antiseptic, antiacneic, diminuarea punctelor de varsat de vant, desensibilizarea pielii, acnee
  5 min - Galben – stimuleaza activitatea sistemului nervos central, activarea celulara, imbunatatirea limfei
  1 min - Mov – accelerarea regenerarii celulare
  3 min - Cyan - anti hipersensibilitate, reducerea aspectului vaselor capilare de la suprafata pielii
  1-6 min - Alb - albire, reducerea melaninei, luminozitatea pielii

  Cine ar trebui sa foloseasca Terapie LED?

  Oricine. Terapia LED lumina fotonica este non-agresiva si non-invaziva, deci nu dauneaza sub nici o forma organismului. In cazul femeilor insarcinate, nu exista dovezi de efect negativ. Totusi, nu recomandam nicio forma de terapie estetica in cazul unei sarcini.

  Cat dureaza o sedinta de Terapie LED?

  Terapia LED se foloseste pentru tratamente de estetica faciala - antirid, cazuri de hiper-pigment, tratare acnee. Un tratament facial dureaza 15 minute.
  Terapia LED se foloseste in egala masura pentru tratamente corporale – in programe anticelulita, de slabi, pentru tonifiere . O sedinta dureaza intre 20-30 minute.

  Rezultate prin Terapie LED?

  In prezent, Terapia LED este o terapie adjuvanta si este utilizata impreuna cu alte terapii. Desi nu emite suficienta energie pentru a distruge tesuturile inestetice - produce suficienta energie pentru a stimula un raspuns de autovindecare din partea organismului. Rezultatele se observa, in medie, dupa 3-4 sedinte.
  Se combina foarte bine cu Microdermabraziune Dermasweep, radiofrecventa, Dermapenul, Tratamentele IPL si cu asa zisa teoria vampirului (PRP), toate procedurile stimuland circulatia sanguina, sinteza de colagen si elastina si oxigenarea si regenerarea celulara.