Rejuvenare fata, gat si decolteu

  < Inapoi
 • Radiofrecventa Tripolara & Ultrasunet

  Tratand in premiera simultan toate straturile de piele – superficiale si profunde – radiofrecventa tripolara incalzeste selectiv celulele adipoase pentru a produce cresterea spectaculoasa a metabolismului si secretia de grasime lichida.

  Ce este tehnologia radiofrecventei tripolare?

  Este cea mai noua tehnologie bazata pe radio-frecventa care are rezultate efective inca de la primul tratament in cazul celulitei, tesutului adipos, lipsei de fermitate a pielii (atat faciale cat si corporale). Tratamentele tripolare sunt singurele care pot trata combinand energia undei de radio-frecventa (RF) unipolare cu cea bipolara. Astfel, in acelasi timp se pot activa celulele adipoase cat si fibroblastele (cele care produc colagen si elastina) atat superficial cat si in profunzime.

  Fermitate si reconturare faciala:

  Fibrele elastice ale pielii colagenul si elastina sunt produse de o celula a pielii numita fibroblast. Energia RF stimuleaza aceste fibroblaste dupa cum urmeaza:

  plansa explicativa

  Deoarece pielea este supusa continuu efectelor mediului inconjurator, tesuturile conective incep sa cada cauzand riduri si alte semne ale inaintarii in varsta.

  Energia RF Tripolara penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen. Incalzirea locala cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si in acelasi timp stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerind producerea de noi fibre de colagen si elastina.

  Contractia fibrelor de colagen si regenerarea depozitelor de colagen si elastina asigura fermitate si elasticitate pielii asigurand un aspect sanatos si intinerit.

  Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat , iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung.

  Studii clinice au dovedit imbunatatirea fermitatii, elasticitatii si tonusului pielii, precum si atenuarea ridurilor pe toate tipurile de piele.

  Tehnologia radiofrecvebtei tripolare combinata cu ultrasunete poate rezolva toate aceste probleme efectiv, dar bland, nefiind o metoda invaziva, putand inlocui cu succes, lifting-urile faciale.

  Inainte
  foto inainte de interventie
  Dupa
  foto dupa interventie