< Inapoi

Stergere de cicatrice si vergeturi

Dermapen, cel mai avansat si accesibil dispozitiv sub forma de stilou, ce foloseste ace detatabile de unica folosinta pentru a reda pielii tineretea mult dorita si pentru a trata cicatricile este acum disponibil si in Romania. Fie ca vorbim de cicatrici de acnee, post-operatorii, atrofice, post-varsat de vant sau despre imbunatatirea calitatii pielii cum ar fi ridurile, porii dilatati si chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen, tratamentul non-invaziv pe care ti-l poti permite.

Dermapen, tratament inovator si accesibil pentru orice stergere de cicatrice
cicatrici

Dermapen are forma unui stilou dotat cu un cordon de electricitate la capat, care foloseste ace de unica folosinta care sunt introduse in piele la diferite adancimi. Ceea ce diferentieaza Dermapen de predecesorii sai consta in vibratiile de care dispune, ce reduc senzatia de durere.

"Vibratiile ajuta la pacalirea senzatiei dureroase, intrucat cele doua impulsuri actionate simultan induc in eroare creierul, care nu apuca sa proceseze ambele informatii, iar durerea devine foarte usor de suportat. Astfel, prin aceste intepaturi simultane, se produce o reactie de inflamatie care duce la producerea de colagen in piele si automat la o reintinerire a acesteia", a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy, distribuitor Dermapen.

Dermapen, un dispozitiv nou si diferit de tratamentele obisnuite

Dermapen - elimina cicatrice

Avantajul Dermapen fata de alte dispozitive cu role si ace, consta in posibilitatea reglarii vitezei si adancimii la care sunt introduse acele, respectiv de la 0,5 mm la 2,5 mm. Aceste dispozitve sub forma de role pe care sunt dispuse acele se misca in piele si traseaza un semicerc, producand astfel o taiere a pielii in zona de intrare si cea de iesire, ceea ce transforma acest tratament intr-unul traumatizant. In plus, cu Dermapen nu exista sanse de infectie, intrucat acele sunt sterile si de unica folosinta si nu exista nici efecte secundare. Fiind un tratament mai rapid, este si mai putin dureros.

O prezentare video a Dermapen puteti vedea aici:
http://youtube.com/v/29bWwHzl1ec&&autoplay=1
iar o demonstratie live aici:
http://www.youtube.com/watch?v=VIuwBC-5q9I

Tipuri de cicatrice si vergeturi tratate de Dermapen

Dermapen este indicat pentru rejuvenarea si liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine si a porilor dilatati si chiar a vergeturilor sau pentru tratarea cicatricilor de acnee, atrofice, post-operatorii, post-varsat de vant. Numarul de sedinte indicat difera in functie de locul tratat intre 3 si 8.