Stergerea ridurilor

  < Inapoi
 • Inlăturarea ridurilor cu Botox (Toxina botulinică)

  Combaterea ridurilor cu Botox (Toxina botulinica) este o tehnica pe care noi o practicam cu foarte mare atentie si, indiferent care cabinet dermatologic alegi, materialele si substantele folosite sunt de cea mai buna calitate.

  E timpul sa-ti faci o rezervare la clinica dermato cosmetica Derma Health din Timisoara daca tenul tau da primele semne de oboseala, daca au aparut temutele riduri din pricina trecerii anilor, a vantului si frigului, stresului sau radicalilor liberi. Exista mai multe procedee pentru a-ti pastra frumusetea si tineretea, iar cea mai cunoscuta metoda consta in injectarea cu Botox (toxina botulinica).

  Botox-ul (Toxina botulinica) este o proteina, produsa de bacteria Clostridium botulinum. Principalul factor prin care actioneaza aceasta este inhibarea transmiterii impulsului nervos asupra musculaturii din regiunea injectata, prin denervarea chimica, producand pareza temporara a grupurilor musculare interesate. Nu o producem noi la Timisoara, clinica de dermatologie o cumpara de la laboratoare acreditate si bine cotate pe piata internationala.

  Toxina ne intinereste cu circa 5 - 10 ani.

  Practic, prin actiunea Botox-ului (toxinei botulinice) grupurile musculare tinta isi pierd capacitatea de contractie. Acest efect, pe de o parte, determina relaxarea completa a grupului muscular afectat, iar, pe de alta parte, va produce intinderea tegumentului ce acopera respectiva grupa musculara, care va deveni astfel fara cute si riduri.

  Cand pleci din clinica de dermatologie Derma Health, vei constata cu bucurie ca ai motive sa zambesti, deoarece ridurile sunt doar o amintire.

  Clinica dermato cosmetica Derma Health - Ridurile tale raman la noi :)

  Inainte
  Dupa
   
  Inainte
  Dupa
   

 • cu Acid HIALURONIC

  In tratamentele si terapiile pe care le aplicam la Timisoara se foloseste cu succes si acidul hialuronic. Acesta a fost descoperit in 1934, fiind un compus principal al organismului cu rol in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Este o componenta a colagenului si poate fi derivat si concentrat din colagen.

  Acidul hialuronic este totusi creat si degradat mult mai repede in organism decat majoritatea compusilor. Pe masura inaintarii in varsta scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Procesul imbatranirii este strans legat de aceasta deficienta a acidului hialuronic.

  De ani de zile, medicii au folosit o forma injectabila de acid hialuronic in timpul interventiei chirurgicale pentru tratamentul ochilor si articulatiilor dureroase in mod normal.

  In prezent, cercetatorii au dovedit ca injectarea subcutanata a acidul hialuronic ajuta la reversibilitatea intregului sistem degenerativ sau a imbatranirii, ceea ce se face si la clinica noastra de dermatologie din Timisoara.

  Cu alte cuvinte acidul hialuronic este un complex natural de zaharuri ce exista in toate organismele vii ce retine apa - absorbind apa de peste 1000 de ori propriul volum si confera volum suprafetei pielii. In plus, acidul hialuronic se combina cu cu colagenul si elastina transportand nutrienti esentiali catre aceste fibre. Aceasta combinatie multipla de colagen, elastina si acid hialuronic ofera pielii structura, elasticitate si volum, contribuind la prezenta generala a pielii.

  Desi acidul hialuronic este prezent in mod natural in fiecare celula a corpului, cea mai mare concentrare este in tesutul pielii. Aproximativ 50% din totalul de acid hialuronic din corp este prezent in piele. Atat in stratul adanc al dermei cat si in straturile superioare ale epidermei. Veniti la clinica de dermatolgie DermaHealth din Timisoara si va vom pune la dispozitie mai multe materiale despre influenta acidului hialuronic in corpul uman.

  Pe masura ce pielea imbatraneste si este expusa mediului exterior poluant si a razelor ultraviolete, celulele isi pierd abilitatea dea produce acid ahialuronic. Rezultatul: pielea isi pierde din volum, formand riduri si linii ale pielii imbatranite. Substantele de umplere sunt utilizate de medicii esteticieni, inclusiv de la clinica noastra de dermatologie, pentru a inlocui acidul hialuronic lipsa restaurand volumul si suprafata pielii, conferindu-i un aspect tanar. La DermaHealth Timisoara se procedeaza la fel ca in marile centre ale lumii.

  Explicatia fundamentala pentru schimbarile pielii este ca in timp ce pielea imbatraneste componenta acesteia se degradeaza. Pielea include elastina, acidul chyaluronic si colagenul. Colagenul este proteina principala care constituie suportul pentru piele

  .

  Acidul hyaluronic ajuta in mentinerea apei si totodata ofera volum si forma pielii. Rolul principal al elastinei este de a permire pielii sa ramana ferma si a nu face riduri, pliuri sau adancituri. In general aceste materiale sunt cele care ne protejeaza pielea in a deveni lasata; cand acestea lipsesc din corp pielea devine mai subtire, cu riduri adanci odata cu varsta inaintata.

  Solutia pentru rezolvarea problemei este sa alimentam zonele cu lipsuri cu materiale care au rolul de a reconstituii volumul si de a aduce pielea in forma naturala tanara. Problema care se pune este calitatea materialelor si substantelor introduse in corp, chestiune rezolvata la Clinica dermatologie DermaHealth Timisoara prin alegerea furnizorilor cel mai bine cotati pe piata produselor medicale.

  Acidul hialuronic si ridurile

  Principiul fundamental de functionare a substantelor de umplere este cel prin care se modifica schimbarile asociate imbatranirii. Astfel, scopul principal este ca pielea sa revina la conditia initiala: frumoasa si tanara. De fapt, aceste tratamente cu subsante de umplere pot oferi o imagine mai naturala decat interventiile chirurgicale faciale, cum este liftingul facial care intinde pielea fetei uneori intr-un mod artificial. Clinica noastra de dermatologie va va sugera cu profesionalism ce metoda sa alegeti.

  Substantele de umplere sunt in principiu un material de colagen realizate sintetic sau din substante naturale si sunt utilizate pentru injectarea in derma in scopul de a mari tesuturile. Substantele de umplere pentru uz estetic au devenit din ce in ce mai raspandite pentru tratarea problemelor pielii ce apar odata cu varsta, la ele apeland cele mai renumite clinici dermatologie europene.

  Deoarece aceste substante sunt utilizate in pielea umana care este foarte sensibila si reactioneaza la diferite materiale, substantele de umplere estetice trebuie sa fie intotdeauna sigure si totodata eficiente. Cand alegem sa utilizam substantele de umplere trebuie sa ne documentamsi sa facem alegeri in functie de siguranta lor precum si eficacitatea lor dar si posibile reactii adverse.

  In concluzie, acestea trebuie sa fie nonteratogenice- adica sa nu produca malformatii, non-cancerigene, sa nu produca cancer, durabile si inerte. Clasificarea substantelor de umplere in mod normal se bazeaza pe sursa, origine, durata efectelor si continut. Clinica de dermatologie DermaHealth Timisoara va pune la dispozitie intr-un mod transparent toate aceste informatii de care depind atat sanatatea dvs. cat si prestigiul nostru.

  Inainte
  Dupa
   
  Inainte
  Dupa