< Inapoi

Termocuverta cu 3 zone de incalzire si efect de sauna

Principiu de functionare

Termoterapia este frecvent folosita in saloanele de infrumusetare si in fizioterapie. Aceasta consta in emiterea energiei sub forma de caldura profund prin piele (pana la 3-5 cm), proces care imbunatateste rapid metabolismul, creste circulatia sangelui si circulatia limfatica pentru a dilata vasele, creste nivelul de oxigen din sange, imbunatateste activitatea sistemului limfatic si distruge celulele daunatoare si toxinele.

Grasimea excesiva din corp cauzata de lipsa de miscare este fragmentata si eliminata prin transpiratie.

Pentru rezultate maxime in timpul termoterapiei se recomanda si folosirea medicatiei pentru pierderea in greutate.

Diminuare tesut adipos

Termocuverta este un produs atestat folosit impotriva grasimii nedorite, obezitatii, pentru diminuarea tesutului adipos si celulitei. Actiunea sa este una non-invaziva, nu cauzeaza durere sau discomfort. Este dotata cu 3 zone de incalzire, dispozitiv de protectie si rezistenta la apa. Termocuverta nu necesita un spatiu mare pentru instalare si poate fi usor transportata si manevrata.

Functii termocuverta impotriva grasimii

1. Dizolvarea grasimilor:
Razele infrarosii actioneaza direct asupra celulelor de grasime, dizolvand si lichefiind grasimea.

2. Eliminarea grasimii:
Razele infrarosii imbunatatesc circulatia sangelui si a limfei si accelereaza metabolismul si reactiile biochimice din corp, declanseaza simptomele AIP (Porfirie acuta intermitenta ), determina eliminarea mai usoara a celulelor de grasime din organism.

3. Diminuarea grasimii:
Razele infrarosii cresc temperatura tesutului local, dilata porii, intensifica transpiratia, lichefiaza grasimea si reduc semnificativ volumul celulelor de grasime.

4. Detoxifiere limfatica:
Caldura dilata vasele capilare, accelereaza circulatia sangelui si metabolismul, grasimea dizolvata intra in sange, accelereaza circulatia limfatica si faciliteaza eliminarea toxinelor.

5. Relaxarea muschilor
Hiperkinezie: Energia sub forma de caldura generata de razele infrarosii reduce tensiunea din muschi si ii relaxeaza.