< Inapoi

Tratament pentru melasma si zone hiperpigmentate

Dermasweep este o procedura medicala de microdermabraziune aprobata de FDA. Spre deosebire de procedurile normale de microdermabraziune care presupun exfolierea pielii cu ajutorul unei baghete de pulverizare cu cristale, bagheta Dermasweep aspira in mod controlat suprafata pielii si indeparteaza stratul superficial (alcatuit din celule moarte) foarte rapid si cu mare precizie. Actiunea de vacuum imbunatateste de asemenea fluxul sanguin, curata si inchide porii dilatati, fiind astfel o modalitate de exfoliere mult mai puternica decat tratamentele obisnuite.

O sedinta de tratament dureaza doar 30 de minute sau chiar mai putin si este o procedura relativ nedureroasa. In unele cazuri, esteticianul aplica o solutie topica pentru a imbunatati efectele in acnee sau pori excesiv astupati, in rehidratarea pielii sau corectarea hiperpigmentarii.

Principiul de functionare Dermasweep - eliminare riduri

Procedura Dermasweep este adesea asociata cu tratamentul ‘Epi-Infusion’ (injectie cu adrenalina) care imbunatateste procesul de exfoliere lasand pielea intinerita si regenerata. Daca doriti sa scapati de liniile fine sau de riduri, Dermasweep poate patrunde mai adanc in derm pentru a indeparta celulele moarte. Efectul de vacuum stimuleaza in acelasi timp productia de colagen intinzand astfel pielea si estompand ridurile.

Avantaje ale procedurii Dermasweep

Aceasta procedura de microdermabraziune poate fi de asemenea folosita pentru tratarea unui numar mare de afectiuni ale pielii imbunatatind aspectul si sanatatea acesteia. Tratamentul este foarte eficient in urmatoarele cazuri:
• Hiperpigmentare
• Textura dura a pielii
• Pete pigmentare
• Cicatrici postacneice sau postoperatorii
• Cazuri de acnee moderata

Nu este recomandata expunerea la soare timp de cateva zile dupa tratament, deoarece pielea va fi mai sensibila iar procesul de vindecare va fi afectat. Hidratarea pielii este foarte importanta dupa tratament, fiind necesare in fiecare zi curatarea si tonifierea pielii urmate de aplicarea unui ser sau altor produse hidratante care vor accentua efectele tratamentului.

Rezultatele semnificative se vad dupa 4 pana la 6 sedinte de tratament la interval de 10 zile, sau chiar 2 saptamani. In multe cazuri, procedura Dermasweep poate fi o alternativa eficienta, la indemana si nedureroasa fata de serurile de umplere injectabile sau alte proceduri de intindere a pielii.

Inainte
inainte de tratament
Dupa
dupa tratament