< Inapoi

Tratamente Vasculare Laser (venectazii, angiectazii)

Tratamentul afectiunilor vasculare este una dintre cele mai frecvente utilizari ale Laser-ului in domeniul medicinei estetice.Afectiunile sistemului venos sunt una dintre cele mai frecvente probleme atat din punct de vedere medical cat si estetic, putand afecta chiar si persoane tinere.

Vasele de sange inestetice prezente la nivelul membrelor inferioare fac parte din sindromul de insuficienta venoasa superficiala si se pot manifesta ca venectazii sau varice.

Dilatatii inestetice ale vaselor sanguine pot exista si la nivelul fetei atat individual cat si asociate cu patologii dermatologice.

Terapia noninvaziva bazata pe lumina inteligenta se poate utiliza in tratamentul multiplelor afectiuni vasculare fara a leza suprafata tegumentara, deci fara a necesita o perioada de recuperare. Utilizand laserul vascular dioda cu lungime de unda de 940 nm tratamentul dilatatiilor capilare si venoase atat de la nivelul fetei cat si al membrelor inferioare este realizat fototermoliza si este usor si rapid, oferind pacientilor cele mai bune rezultate cu durere si timp de recuperare minime.

Dupa interventie poate exista o usoara inrosire a zonei tratate care va disparea in cateva ore. Trebuie sa se evite timp de o saptamana efortul intens, masajul si baile fierbinti pentru a nu produce redeschiderea vaselor tratate si deasemenea pentru cateva saptamani trebuie evitata expunerea la  ultraviolete pentru a preveni hiperpigmentarea.